Autoservice Brethouwer \ Onderhoud

Onderhoud, wie kent het niet.

Autoservice Brethouwer hanteert de voorgeschreven normen en waarde van de fabrikant van uw auto. Er worden OEM gelijkwaardige filters gemonteerd, of origineel indien u dat wilt. Wij zorgen ervoor dat uw auto de juiste aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Niemand staat graag stil tijdens een belangrijke rit, lang of kort. Door tijdig en op juiste wijze onderoud uit te laten voeren aan uw auto voorkomt u een hoop problemen achteraf. Wij, Autoservice Brethouwer, controleren uw auto volledig en bespreken onze bevindingen met u zodat we samen tot een beslissing kunnen komen. U bent de berijder en gebruiker van het voertuig, wij verzorgen de nodige werkzaamheden aan de auto die nodig zijn gedurende de levensjaren.

Bij Autoservice Brethouwer komen diverse merken, modellen en leeftijden van voertuigen aan bod. Wij hebben kennis van een breed assortiment aan diversiteit in voertuigen. Door onze stricte kwaliteitseisen en scholing zullen wij er alles aan doen om de hoogste kwaliteit voor u te waarborgen.

Wij leveren vakwark, kwaliteit, zorgzaamheid en zorgvuldigheid voor uw voertuig. Voor u leveren we een directe en persoonlijke relatie tussen de persoon die het werk voor u uitvoert en u, de eindgebruiker. Wij willen u laten rijden met een auto en geen ander exemplaar aanpraten.


Onderhoud nodig?

Bij Autoservice Brethouwer bent u aan het juiste adres voor al het onderhoud en reparatie aan uw voertuig.

Storingslampje brand?

Autoservice Brethouwer beschikt over voldoende know-how en apparatuur om de storing aan uw voertuig op te lossen.

Meer weten?

Om u een prettig gevoel te geven bij ons delen wij graag wat meer informatie over onze tot stand koming.