Autoservice Brethouwer \ Over ons.

Autoservice Brethouwer, begonnen onder de naam Brethouwer Service is begonnen in 2010. Na het verhuren van zijn diensten en een vestiging in Velsen-Noord is Brethouwer Service gegroeid tot een gevestigd Autobedrijf genaamd Autoservice Brethouwer.

De stap om te verhuizen naar de Ambachtsring 33-A vond plaats in 2013. Uitbreiden naar een breder spectrum omtrent het onderhoud en behoud van uw voertuig was noodzakelijk om aan de wensen te voldoen van de berijder. Autoservice Brethouwer voorziet uw voertuig van A tot en met Z. APK, Airco, Onderhoud, Reparatie, Storingen en al het andere dat mogelijk aan het licht kan komen tijdens een inspectie aan uw voertuig. Een uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg!

Autoservice Brethouwer zorgt ervoor dat de meest recente kennis in huis is en de persoon die aan uw auto werk word regelmatig bijgeschoold om mee te groeien met de huidige automotive branche. Hierdoor kunnen wij u de juiste werkwijze, kwaliteit en bedrevenheid bieden die nodig is in dit vak. Wij gaan voor kwaliteit en service voor een realistische prijs.

De hoofd elementen achter onze bedrijfsvoering is een correct en eerlijk beeld geven over de uitgevoerde reparaties en werkzaamheden. Wij hebben service en tevredenheid hoog in het vaandel staan.

Het motto: Bent u tevreden, vertel het iedereen. Niet geheel tevreden? Vertel het ons eerst.

Onderhoud nodig?

Bij Autoservice Brethouwer bent u aan het juiste adres voor al het onderhoud en reparatie aan uw voertuig.

Storingslampje brand?

Autoservice Brethouwer beschikt over voldoende know-how en apparatuur om de storing aan uw voertuig op te lossen.

Meer weten?

Om u een prettig gevoel te geven bij ons delen wij graag wat meer informatie over onze tot stand koming.